Meteen naar de content

Alleen vandaag: 50% korting + gratis verzending

De Nr. 1 Smart Garden van Nederland

    Breid je Smart Garden uit: Veel meer dan alleen kruiden mogelijk!

    Breid je Smart Garden uit: Veel meer dan alleen kruiden mogelijk!

    Onze Easy Greens Smart Garden is een geweldige manier om je eigen verse kruiden te kweken, maar waarom zou je je beperken tot alleen kruiden? Ontdek een scala aan andere eetbare planten die gedijen en je indoor garden verder kunnen verrijken:

    1. Sla: Alle soorten sla, zoals botersla, eikenbladsla of Romeinse sla, gedijen uitstekend in hydrocultuur. Ze zijn compact, groeien snel en bieden continu verse bladeren voor salades en sandwiches.

    2. Cherrytomaten: Kleine tomatenplanten passen goed in een indoor setting. Cherrytomaten zijn niet alleen smaakvol, maar ook een genot om te zien groeien en te oogsten.

    3. Bieslook: Naast kruiden is bieslook een fantastische toevoeging. Deze bolvormige, grasachtige plant voegt een milde uiensmaak toe aan diverse gerechten.

    4. Klein Fruit: Overweeg aardbeien, dwerg- bessenstruiken of mini paprika's en tomaten voor een beetje variatie. Deze compacte vruchtenplanten kunnen goed gedijen in hydrocultuur en leveren smaakvolle oogsten.

    5. Bladgroenten: Spinazie, boerenkool en paksoi zijn enkele voorbeelden van bladgroenten die ook goed gedijen in hydrocultuur. Ze zijn voedzaam en veelzijdig in gebruik.

    Het toevoegen van deze alternatieve planten aan je indoor smart garden voegt niet alleen variatie toe aan je oogst, maar laat je ook genieten van een breder scala aan verse, zelfgekweekte producten. Met de juiste hydrocultuur en verlichting kunnen deze planten gedijen en je keuken voorzien van een nog gevarieerder aanbod aan verse en smaakvolle ingrediënten. Experimenteer en ontdek de mogelijkheden die jouw indoor garden te bieden heeft!

    100% Veilig Betalen

    Eenvoudig betalen met Ideal & bancontact

    Gratis verzending

    Verzekerde levering inclusief Track & Trace

    Al meer dan 5.000 tevreden klanten

    Klanten beoordelen ons 4.7/5.0

    Wij planten een boom

    Voor elke verkochte Smart Garden!