Meteen naar de content

Alleen vandaag: 50% korting + gratis verzending

De Nr. 1 Smart Garden van Nederland

    De Smart Garden 1

    De Smart Garden 1

     

    Smart Garden 1: Optimaal Kweken met Gemak 🪴

    Een revolutie in thuis tuinieren komt in de vorm van de slimme moestuin, een alles-in-één oplossing voor groene vingers en nieuwkomers in het kweken van planten. Deze innovatieve unit biedt een gecontroleerde omgeving voor drie pods waarin je je favoriete planten kunt laten gedijen, zonder gedoe en met maximaal gemak. Wees niet meer afhankelijk van de supermarkt voor verse kruiden. Met de Smart Garden 1 heeft u 365 dagen per jaar verse groenten en/of kruiden!

    Krachtige en Energiezuinige Verlichting voor Optimale Groei 💡

    De energiezuinige lamp van deze slimme moestuin is de ster van de show. Met verschillende standen en 3 timer instellingen biedt het de perfecte hoeveelheid licht voor elk groeistadium van je planten. Met voldoende kracht voor bijna alle zaden zorgt deze lamp voor een ideale omgeving voor ontkieming en groei, zowel in de vroege stadia als wanneer je planten groter worden.

    Geavanceerde Water- en Voedingscirculatie 💦

    Het hart van deze slimme moestuin is het waterreservoir met filtersysteem van 3,15 liter, genoeg om je planten voor meerdere weken van water te voorzien. Het slimme filtersysteem, gepatenteerd en ultra stil, laat water en voeding circuleren rond de wortels van je planten. Deze constante circulatie optimaliseert de groeiomstandigheden, waardoor je planten de voedingsstoffen krijgen die ze nodig hebben voor een veel snellere en gezonde ontwikkeling.

    Aanpasbaarheid voor Groei ⬆

    Als je planten groter worden, is aanpasbaarheid essentieel. De in hoogte verstelbare lamp (tot 35cm) zorgt ervoor dat je planten altijd de juiste hoeveelheid licht ontvangen, zelfs wanneer ze groter worden en meer ruimte nodig hebben. Dit betekent dat je moestuin kan meegroeien met je planten, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over beperkte ruimte of veranderende lichtbehoeften. 

    Gemakkelijk en Efficiënt Tuinieren 🧑‍🌾

    Deze slimme moestuin brengt gemak naar een hoger niveau voor zowel doorgewinterde tuinders als beginners. Met geautomatiseerde functies voor verlichting, watercirculatie en aanpasbaarheid, vereist het slechts minimale inspanning om je planten optimaal te laten groeien. Het is de perfecte oplossing voor iedereen die graag verse kruiden, groenten of andere planten kweekt, maar weinig tijd heeft voor intensieve verzorging. 

    Deze slimme moestuin belooft niet alleen een prachtige oogst, maar ook een plezierige en stressvrije ervaring voor iedereen die van planten of lekker eten houdt. Met zijn geavanceerde functies en gebruiksvriendelijkheid opent het de deuren naar een nieuwe wereld van thuis tuinieren, waarbij optimale groei, versheid, en smaak binnen handbereik is.


    100% Veilig Betalen

    Eenvoudig betalen met Ideal & bancontact

    Gratis verzending

    Verzekerde levering inclusief Track & Trace

    Al meer dan 5.000 tevreden klanten

    Klanten beoordelen ons 4.7/5.0

    Wij planten een boom

    Voor elke verkochte Smart Garden!